Kuidas peatada kustutatud rakenduste sünkroonimine iPhone'is? Parandage!

How Do I Stop Deleted Apps From Syncing Iphone





See on nagu halva õudusfilmi süžee: vabanete oma rakendustest, kuid hoolimata sellest, mitu korda seda teete, laadib teie iPhone kustutatud rakendusi alla. Sa ei taha neid enam. Te ei vaja neid enam. Selles artiklis näitan teile kuidas peatada kustutatud rakenduste sünkroonimine teie iPhone'is .

Miks mu kustutatud rakendused pidevalt tagasi tulevad?

Teie rakendused installitakse uuesti, kui ühendate iPhone'i arvutis iTunesiga, kuna teie iPhone sünkroonitakse teie iTunes'i kogu vana versiooniga. Kustutatud rakenduste värskendamise, iPhone'i sünkroonimise ja pidevalt naasmise peatamiseks peate tegema mõned asjad:





1. Kustutage oma uuesti installitud rakendus

Esimene asi, mida peate kustutatud rakenduse sünkroonimise peatamiseks tegema, on rikkuva rakenduse kustutamine. Vajutage rakendusel sõrmega, oodake, kuni see väriseb, ja koputage seejärel valget 'X' ikooni vasakus ülanurgas. Pidage meeles, et olete kustutanud ainult rakenduse kohaliku koopia. Nüüd saame liikuda järgmise sammu juurde, et kustutatud rakendust sünkroonimata jätta.



2. Peatage oma iPhone'i ühendamisel kustutatud rakenduste sünkroonimine

Selles etapis eemaldame märkeruudu automaatse rakenduste sünkroonimise suvandi iTunes'i arvutis, mida kasutate oma iPhone'i sünkroonimiseks.



  1. Ühendage iPhone, iPod või iPad oma arvutisse, kus töötab iTunes
  2. Klõpsake nuppu iTunes'i menüü . Selle leiate ekraani vasakus ülanurgas
  3. Kliki Eelistused
  4. Vali Seadmed vaheleht.
  5. Märkige ruut sõnade kõrval Vältige iPhone'i, iPodi ja iPadi automaatset sünkroonimist .

Automaatse sünkroonimise suvandite väljalülitamine tähendab, et teil on nüüd õigus valida ainult see, mida soovite sünkroonida, ja võite peatada kustutatud rakenduste automaatse värskendamise.

3. Minu kustutatud rakendused on endiselt minu iPhone'is, iPadis või iPodis!

Viimane viimane samm, mille peate võib-olla tegema, et kustutatud rakenduste sünkroonimine ja värskendamine teie iPhone'is peatada, on üks iPhone ise.





Oma iPhone'i põhiekraanil puudutage valikuid Seaded -> iTunes ja App Store -> Automaatsed allalaadimised ja veenduge, et liugur oleks paremal pool Rakendused on välja lülitatud. Kui see on roheline, on see sisse lülitatud - seega veenduge, et rakendused oleksid hallid nagu alloleval pildil.



Kustutatud rakendused: pole enam sünkroonimist, igavesti kadunud!

See kuus kuud tagasi alla laaditud rakendus ei pea olema häiriv iga kord, kui soovite oma iPhone'i arvutis oleva iTunesiga sünkroonida. Andke meile teada rakenduse kummitustest allpool toodud kommentaarides ja aitame meeleldi.