iPhone'i kontaktid ütlevad 'võib-olla'? Siin on põhjus ja tõeline parandus!

Iphone Contacts Say Maybe





Saite just teksti, kuid midagi ei tundu päris õige. Kontakti nime kõrval on kiri “Võib-olla”! Selles artiklis selgitage, miks teie iPhone'i kontaktid ütlevad 'Võib-olla', ja näidake, kuidas probleemi lõplikult lahendada .

Miks öeldakse minu iPhone'i kontaktide kõrval 'võib-olla'?

Enamasti ütlevad teie iPhone'i kontaktid 'Võib-olla', kuna teie iPhone on eelmise e-kirja või sõnumi nime arukalt ühendanud kellegagi, kes üritab teiega praegu ühendust võtta. Kindel öelda, et teie iPhone on väga nutikas - see võib salvestada teile saadetud e-kirjade või tekstsõnumite teabe ja ühendada selle tulevikus mõne teise sõnumiga.







Näiteks võite olla saanud teate, mis ütleb: 'Kuule, see on Mark ja mulle meeldis teist päeva väga kohtuda.' Noh, kui Mark teile järgmisel päeval uuesti sõnumeid saadab, võib teie iPhone telefoninumbri asemel lihtsalt öelda: 'Võib-olla: Märgi'.



Alltoodud toimingud aitavad vältida „Võib-olla” kuvamist teie kontaktide nime kõrval!



Lülitage oma iPhone'is välja Siri soovitused

Paljudel aegadel näete oma iPhone'i lukustuskuval märguandes kontakti nime kõrval märget „Võib-olla”. See on sellepärast, et Siri soovitus lukustuskuval on sisse lülitatud. Kui soovite, et „Võib-olla” ei ilmuks teie iPhone'i lukustuskuval kontakti nime kõrval, minge aadressile Seaded -> Siri ja lülitage kõrval olev lüliti välja Soovitused lukustuskuval .

iphone 5s puutetundlik ekraan ei tööta





ICloudi sisse ja välja logimine

Kui teie kontaktid on lingitud teie iCloudi kontoga, võib iCloudi kontole sisselogimine ja uuesti sisselogimine probleemi lahendada teie iPhone'i kontaktide öeldes 'Võib-olla'.



ICloudist välja logimiseks avage Seaded ja puudutage ekraani ülaosas oma nime. Seejärel kerige lõpuni alla ja puudutage Logi välja . Pärast väljalogimise puudutamist peate oma minu iPhone'i välja lülitamiseks sisestama oma Apple ID parooli, mida ei saa Apple ID-st välja logides sisse lülitada.

youtube ei mängi telefoniga

Tagasi sisselogimiseks avage Seaded ja puudutage Logige sisse oma iPhone'i .

Looge uus kontakt sellest sõnumist, mis ütleb „Võib-olla”

Kui saate sõnumi nimelt, mis ütleb „Võib-olla”, saate probleemi lahendada, lisades kontakti numbri. Kontakti lisamiseks otse rakenduse Messages vestlusest puudutage ekraani ülaosas olevat numbrit. Seejärel puudutage teabenuppu - see näeb välja nagu ring, mille keskel on täht „i”.

Järgmisena puudutage uuesti ekraani ülaosas olevat numbrit. Lõpuks puudutage Loo uus kontakt ja sisestage isiku teave. Kui olete lõpetanud, puudutage Valmis ekraani paremas ülanurgas.

See Messagesi vestlusest kontakti lisamise meetod on mõeldud töötavate iPhone'ide jaoks iOS 12 või uuem . Kui teie iPhone töötab iOS 11 või vanem , kuvatakse vestluse paremas ülanurgas teabenupp.

iphone operaatori seadete värskendamise teade

Kustutage kontakt ja seadistage see uuesti

Mõnikord ütleb kontakt isegi pärast kontakti lisamist „Võib-olla“. Selle põhjuseks võib tavaliselt olla väike tõrge või sünkroonimisprobleem, mille saate lahendada kontakti kustutades ja uuesti lisades.

Kontakti kustutamiseks oma iPhone'is avage rakendus Telefon ja puudutage ekraani allosas vahekaarti Kontaktid. Järgmisena leidke kontakt, mille soovite kustutada, ja puudutage seda.

mida see tähendab, kui unistate rottidest?

Järgmiseks puudutage Muuda ekraani paremas ülanurgas. Seejärel kerige lõpuni alla ja puudutage Kustuta kontakt .

IOS-i värskendamine oma iPhone'is

Mul oli selle probleemiga probleeme siis, kui minu iPhone käitas operatsioonisüsteemi iOS 11. Alates iOS 12-le värskendamisest on see probleem täielikult kadunud. Ma ei ütle, et teie iPhone'i värskendamine lahendaks teie probleemi täielikult, kuid tasub proovida.

Oma iPhone'i värskendamiseks minge aadressile Seaded -> Üldine -> Tarkvarauuendus . Kui värskendus on saadaval, puudutage Laadige alla ja installige . Vaadake meie teist artiklit, kui teil mõni neist tekib teie iPhone'i värskendamise probleemid .

muusika iPhone'is ei tööta

värskendage iphone ios 13-le

Kas kustutasite hiljuti rakenduse, millel oli juurdepääs teie kontaktidele?

Mõni rakendus, näiteks Skype, Uber ja Pocket, küsib luba teie kontaktidele juurdepääsemiseks. See võimaldab neil rakendustel hõlpsasti oma kontaktid rakendusega integreerida, mis võib olla eriti mugav sotsiaalmeedia rakenduste jaoks.

Kui kustutate rakenduse, millel on teie kontaktidele juurdepääsemiseks luba, võib see teie iPhone'i kontaktide puhul öelda 'Võib-olla'. Sellises olukorras saate rakenduse uuesti installida või kontaktide kaudu käsitsi värskendada. Parimate tulemuste saamiseks värskendage oma kontakte käsitsi!

Helista mulle võibolla

Loodan, et see artikkel aitas teil mõista, miks teie iPhone'i kontaktid ütlevad 'Võib-olla'. Kui ilmute oma sõbra iPhone'is kui 'Võib-olla', jagage seda artiklit kindlasti ka nendega! Kui teil on oma iPhone'i kohta muid küsimusi, jätke mulle allpool kommentaar.

Aitäh lugemast,
David L.